Med dödslängtan i Norge! Telenors huvudkontor i bakgrunden.

JAAAAAAAAAG!!!! En ganska enkel kille?

    I will NEVER write this in english, how much you ever beg me for it! Buy yourself a swedish dictonary and start translating.

    Jag, Max, föddes i (hör och häpna) Skåne i mitten av -76 (Om det regnande eller så har jag ingen aning om).Skulle du vilja hyra en film av honom? Vi flyttade efter en dryg månad till Hagalund i Solna (även känt som Blåkulla). Jag hann aldrig fastna för den skånska dialekten den månad jag levde i Malmö, men bror min kraxade på Skånska. Enligt ryckten slog barnen på gården honom tills han började prata normalt (stockholmska).    Vid 12 års ålder hade mamsen fått nog av Solna och funnit kärleken i Tyresö. Det var bara att packa och flytta till villan på Höjdvägen i Tyresö. Redan då kunde jag steka kött och fixa pommes när man var hemma själv på helgerna. Det sitter fortfarande kvar och jag brukar äta det 1-2 ggr i veckan. Utåt framstår jag vara en mästare på att laga mat, jag har ett eget kök hemma där jag varje dag äter hemlagad mat. Jag ljuger väldigt dåligt för den delen också, men ändå (Om nu inte Billy´s Pan pizza räknas som hemlagat. Jag stoppar ju in dem i ugnen och allt!) Jag har trots allt BILDBEVIS på att jag lagar mat på ett eller annat sätt!

    När det väl var tid för gymnasiet pluggade (jajaja, jag var DÄR iallafall!) 3 år teknisk. Av någon anledning gjorde jag allt annat än att plugga, det ger iallafall betalt idag. Men det var ok, inga topbetyg, men lite lärde man sig alltid! Aj aj, det svenska försvaret har gjort anspråk på 10 månader av mitt liv redan 1 veckan efter skolavslutningen. Jag söker en 1 årig utbildning på komvux (påbyggnads år för 3-årig teknisk eftersom gymnasiet inte längre hade det). Jag fick uppskov ifrån lumpen (skulle hänga i stolpar i stränges och göra gud vet vad.. ). Det var dock mycket svammel och lite nytta på den ett åriga utbildningen (en massa repetetion och det jag tycket var MINST roligt, elektronik och krafs).

    Under Jan -96 uppsöktes jag av det företag jag jobbar på idag (Medströms Multimedia AB) (Vi håller på med (o)spännande(?) förändringar och kommer inom kort byta namn *FnIsS*). Jag lärdes upp av min gamle vän Johan som då var nät- och systemansvarig. Jan -97 sadlade Johan om och blev projektledare på företaget och ansvaret för vårt interna och externa nätverk vilar på mig idag med allt vad det innebär. Jag håller mest på med olika typer av UNIX system såsom IRIX, SunOS, SCO Unix, Linux men även Windows NT. En del telekommunikation via modem och ISDN kommer också in i mina arbetsuppgifter. Vad de andra på företaget sysslar med är t.ex Motorbörsen / Båtbörsen online, www kiosken och vi har bl.a projekterat ett Internet casino.

    Medströms Multimedia AB är en del av Medströms koncernen som består av mestadels tidningsförlag såsom Atlantic Förlag, Medströms Data förlag, Guiden förlag och Bröderna Lindströms förlag. Så nu vet ni det!

    Om man kommer hem till mig och tar sig en titt runt omkring i min lägenhet upptäcker man ganska snabbt att det finns en väldans massa kossor av olika motiv överallt. De sitter på gardiner, överkast i sängen, på kylen, på väggen, toa borsten osv... Man kan nästan tro jag samlar på kossa grejjer.. Jag har under sommaren -96 spenderat en tid av min tillvaro på en bondgård utanför Uppsala (Tittat på djuren var inte det ända jag gjorde, men trevligt var det!). Då kunde jag naturligtvis inte låta bli att fottas tillsammans med Pamela, Tjuren och ja, va hette den sista kossan..

    Nu bor jag i min 2:a på 54 kvm i Tyresö (har så gjort i över ett år nu). Jag skäms inte över att poppa runt i min Ford Escört som hängt med mig 3-4 år nu, puss på den! Fritiden spenderar jag lite här och där, men mest där. Och jag måste påminna er om att är jag inte där så är jag här! Jag har en alldeles egen tvättmaskin som jag brukar köra på tvättprogram tre! En cykel har jag självklart också, en sådan Cannondale Delta V900.

hunter max

En bild gjord av en sån tjomme som ritar under Vattenfestivalen -96.